Mapa dels tancaments de grups (BTX, cicles formatius...)

Veure el "Mapa dels tancaments de centres públics" en un mapa més gran...

dimarts, 4 de maig del 2010

CCOO FELICITA A LA COMUNITAT EDUCATIVA PELS ÈXITS ACONSEGUITS


CCOO FELICITA  A LA COMUNITAT EDUCATIVA
PELS ÈXITS ACONSEGUITS

CCOO i la resta de sindicats amb representació felicitem les mobilitzacions de la comunitat educativa que han aconseguit, una vegada més, aturar la supressió del Batxillerat a tres instituts de Barcelona (IB Miquel Tarradell, IB Flos i Calcat, IB Montjuïc).

Les mobilitzacions han tingut un èxit parcial, doncs encara es manté la supressió de Batxillerats i Cicles Formatius en altres centres.

Un cop més es fa palesa la deriva en la planificació de l’actual Departament d’educació, que pren decisions totalment arbitràries i en base al regateig.

Cal continuar les mobilitzacions i aconseguir aturar totes les supressions de grups en els centres públics, així com la retallada de plantilles que s’està duent a terme als Serveis Educatius, als CAEPs, a les Zers i als centres en general.

I per això que, dins del marc del calendari de mobilitzacions, recordem que el dijous, 6 de maig, hi haurà tancades a diversos centres i Ajuntaments arreu del territori.

A Barcelona ciutat, els delegats i delegades sindicals ens tancarem, conjuntament amb el professorat, alumnat i pares i mares de tots els centre afectats i amb totes aquelles persones  que vulguin afegir-se, a l’IB Rambla Prim.

Us convoquem a tots i totes a participar en les diferents tancades.

Tenim una cita: 
Lloc: IB Rambla Prim
C/ Cristòfol de Moura, 223. Barcelona (Metro Besòs Mar, línia 4 groga)
Hora: 18:00
Dia: dijous 6 de maig
Us hi esperem!